Home > Het MatchT Team

Wie zijn wij?

Sylvia Voorhout, Directeur

Ik heb jarenlange ervaring in werving & selectie en detachering en een betrouwbaar en professioneel netwerk van kandidaten en relaties opgebouwd. Met mijn achtergrond als manager van een gespecialiseerd uitzendbureau en als voormalig directeur van Schoevers Professionals weet ik als geen ander de juiste match te maken tussen bedrijf en persoon. Ik ben een adviseur in recruitment en werving & selectie voor uw organisatie en geef de voorkeur aan een persoonlijke benadering naar mijn relaties en kandidaten. Samenwerken, communiceren over de voortgang en interesse tonen in elkaar. Mijn kracht ligt in het snel schakelen en open en eerlijke communicatie. Ook nadat de match is gemaakt vind ik het belangrijk om contact te houden en te adviseren daar waar nodig.

T 06-4228 70 95
M sylvia@matcht.nl

Madeleine de Water, Office Manager / Recruiter

In januari 2017 ben ik afgestudeerd in Bedrijfskunde MER. Naast mijn studie heb ik diverse werkervaring opgedaan, zowel binnen de overheid als bij commerciële bedrijven. Tijdens mijn studie begeleidde en coachte ik eerstejaars studenten naar hun tentamens. Mijn afstudeerscriptie omvatte veel HR-aspecten, waaronder een zeer interessant onderwerp; arbeidsmotivatie, voor mij een heel belangrijk onderdeel binnen het werk.
Als Office Manager zorg ik dat alles op kantoor geregeld is en ben ik het eerste aanspreekpunt voor kandidaten en opdrachtgevers. Naast mijn werk als Office Manager zoek ik de juiste kandidaat voor de vacatures. Met een enthousiaste, open benadering en inlevingsvermogen ga ik mijn gesprekken in en doe ik er alles aan om een perfecte match te maken, zowel voor de kandidaat als voor de opdrachtgever.

T 070 - 888 25 20
M madeleine@matcht.nl

Elisabeth Sarian, Recruitment Consultant

Door mijn jarenlange ervaring als arbeidsbemiddelaar in diverse branches, heb ik voldoende netwerk en expertise opgebouwd om de wensen en ambities van opdrachtgevers en kandidaten met elkaar te verbinden. Door mijn ruime branchekennis, mijn persoonlijke aandacht en de intensieve samenwerking met de opdrachtgever en kandidaten, probeer ik een waardevolle partner voor beide partijen te zijn.
Met de nadruk op detachering, werving & selectie en kwaliteit boven kwantiteit, kan ik je op alle niveaus van dienst zijn. Daarbij staan de wensen van mijn opdrachtgevers en kandidaten centraal. Ik hecht veel waarde aan flexibiliteit. Daarom kun je mij inschakelen op elk gewenst moment en in elk proces.


T 06-11 38 77 86
M elisabeth@matcht.nl

Mariska Valk, Recruitment Consultant

Met veel plezier en energie heb ik jaren gewerkt in directie- en management ondersteunende functies voor uiteenlopende organisaties. Van multinationals tot familiebedrijven en tevens als PA van Nederlandse topondernemers. Vanaf 2009 ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan en heb mooie opdrachten mogen vervullen op gebied van Board Support, HR en Commercie.
Door mijn kennis en persoonlijke ervaringen binnen het ondersteunend vakgebied en HR, weet ik als geen ander wat er nodig is om de perfecte match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Mijn kracht ligt in het interpersoonlijk contact, het onderhouden en uitbouwen van mijn relatienetwerk en de drive die ik heb om oplossingsgericht te werken.
Als recruiter vind ik het van belang om mijzelf goed te kunnen inleven in de ambitie, talenten en interesses van de kandidaat en de personeelsbehoefte en uitdagingen van de opdrachtgever. Dit maakt dat een succesvolle match tot stand komt. 

T 06-212 02 930
M mariska@matcht.nl
MATCHT werkt samen met deze organisaties: