Home > Het MatchT Team

Wie zijn wij?

Sylvia Voorhout, Directeur

Ik heb jarenlange ervaring in werving & selectie en detachering en een betrouwbaar en professioneel netwerk van kandidaten en relaties opgebouwd. Met mijn achtergrond als manager van een gespecialiseerd uitzendbureau en als voormalig directeur van Schoevers Professionals weet ik als geen ander de juiste match te maken tussen bedrijf en persoon. Ik ben een adviseur in recruitment en werving & selectie voor uw organisatie en geef de voorkeur aan een persoonlijke benadering naar mijn relaties en kandidaten. Samenwerken, communiceren over de voortgang en interesse tonen in elkaar. Mijn kracht ligt in het snel schakelen en open en eerlijke communicatie. Ook nadat de match is gemaakt vind ik het belangrijk om contact te houden en te adviseren daar waar nodig.

T 070 - 888 25 20 
M sylvia@matcht.nl

Pauline Geerts, Recruitment Consultant

Ik kom uit de recruitmentbranche en heb daarna bijna 7 jaar in een ondersteunende positie bij een internationaal vastgoedbedrijf op de Zuidas in Amsterdam gewerkt. Deze ervaring neem ik mee als Consultant naar zowel opdrachtgevers als onze kandidaten. Heerlijk om weer terug te zijn in het recruitment vak. Ik ben een adviseur in recruitment en werving & selectie voor uw organisatie.
Mijn kracht ligt in mijn persoonlijke benadering naar relaties en kandidaten en ik hou ervan om snel te schakelen. Leuke banen zijn snel vervuld en goede kandidaten hebben snel een nieuwe baan gevonden.
T 06 - 18 41 76 56
M pauline@matcht.nl

Guliette Kymmell, Recruitment Consultant

MATCHT staat voor denken in mogelijkheden en het zien van kansen. Dat vraagt een nieuwsgierige instelling en die heb ik. Mijn eigen loopbaan is verrassend -van rechtenfaculteit naar kunstacademie- en vanuit deze ervaring kan ik mensen stimuleren om een nieuwe stap te zetten. Ik maak me hard voor het vervullen van wensen en het waarmaken van ambities, zowel van kandidaten als van opdrachtgevers. En dus ook voor jou. T 06-18 41 76 57
M guliette@matcht.nl

Elisabeth Sarian, Recruitment Consultant

Door mijn jarenlange ervaring als arbeidsbemiddelaar in diverse branches, heb ik voldoende netwerk en expertise opgebouwd om de wensen en ambities van opdrachtgevers en kandidaten met elkaar te verbinden. Door mijn ruime branchekennis, mijn persoonlijke aandacht en de intensieve samenwerking met de opdrachtgever en kandidaten, probeer ik een waardevolle partner voor beide partijen te zijn.
Met de nadruk op detachering, werving & selectie en kwaliteit boven kwantiteit, kan ik je op alle niveaus van dienst zijn. Daarbij staan de wensen van mijn opdrachtgevers en kandidaten centraal. Ik hecht veel waarde aan flexibiliteit. Daarom kun je mij inschakelen op elk gewenst moment en in elk proces.


T 06-11 38 77 86
M elisabeth@matcht.nl

Mariska Valk, Recruitment Consultant

Met veel plezier en energie heb ik jaren gewerkt in directie- en management ondersteunende functies voor uiteenlopende organisaties. Van multinationals tot familiebedrijven en tevens als PA van Nederlandse topondernemers. Vanaf 2009 ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan en heb mooie opdrachten mogen vervullen op gebied van Board Support, HR en Commercie.
Door mijn kennis en persoonlijke ervaringen binnen het ondersteunend vakgebied en HR, weet ik als geen ander wat er nodig is om de perfecte match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.  Als recruiter vind ik het van belang om mijzelf goed te kunnen inleven in de ambitie, talenten en interesses van de kandidaat en de personeelsbehoefte en uitdagingen van de opdrachtgever. Dit maakt dat een succesvolle match tot stand komt. 
T 06-212 02 930
M mariska@matcht.nl

Ilona Weggeman, Recruitment Consultant

Ik heb jarenlange ervaring als HR professional met werving en selectie. Met mijn achtergrond in arbeidsbemiddeling en loopbaancoaching en ervaring met diverse branches weet ik de juiste match te maken tussen de opdrachtgever en de kandidaten. Ik ben een adviseur in recruitment en werving en selectie voor uw organisatie en ik geef de voorkeur aan persoonlijke benadering naar relaties en kandidaten. Mijn kracht ligt in open en eerlijke communicatie. Ook na de match vind ik het belangrijk om contact te houden.

T 06 – 55 81 44 90
M ilona@matcht.nl

Davitha Hollander, Recruiter

Ik ben 21 jaar oud en ik woon in Den Haag. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn studie Human Resource Management aan de Hogeschool Leiden. Het komende half jaar loop ik stage en ondersteun ik het team van MatchT.
Ik help je graag bij vragen over vacatures en bij het invullen van jouw profiel op onze website. Maar ik zoek ook graag naar de juiste match voor jullie vacature in samenwerking met ons team van consultants.
Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
T 070 - 888 25 20
M recruitment@matcht.nl

Nina van de Kamer, Recruiter

Ik volg het 2e jaar Human Resource Management aan de Hogeschool in Den Haag. Tijdens mijn stage ondersteun ik het team van MatchT en heb zelfstandige projecten zoals o.a. teamanalyse.
Ik sta je graag te woord bij vragen over vacatures en bij het invullen van jouw profiel op onze website. Maar ik zoek ook graag naar de juiste matcht voor jullie vacature in samenwerking met ons team van consultants.
Ik ben bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

T 070 - 888 25 20
M  recruitment@matcht.nl

Is één van onze vacatures iets voor jou?
Schrijf je in voor de leukste banen!
MATCHT werkt samen met deze organisaties:
Matcht gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.