Home > Het MATCHT Team

Wie zijn wij?

Sylvia Voorhout, Directeur

Met heel veel trots werk ik samen met ons team. Al 9 jaar MATCHT waar we samenwerken met mooie bedrijven en topkandidaten. De kracht van MATCHT is de persoonlijke benadering, snel schakelen en met heel veel plezier werken.
Mijn achtergrond in de werving & selectie en het eerder opzetten van de werving & selectietak van Schoevers heb ik meegenomen in deze organisatie. Met dit topteam kunnen wij elke match maken.
Naast mijn werk heb ik een passie voor hardlopen en triathlon, ga ik graag naar concerten en drink ik thee, geen koffie. En op donderdagavond natuurlijk het gezellige wijntje bij ons op kantoor, schuif gerust eens aan bij onze borrel.

T 070 - 888 25 20 
M sylvia@matcht.nl

Meidina de Hoop, Senior Consultant

“Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn”; Mooie quote van George Elliot, welke ook mij in beweging bracht...
Het is voor mij dan ook een gezamenlijk avontuur om met veel enthousiasme en betrokkenheid te zoeken naar jouw nieuwe baan of je te helpen met het vervullen van die ene vacature.
Arbeidsbemiddeling en mode, komt altijd weer terug in mijn leven. Beiden liggen mij dicht aan mijn hart. Iedereen laten stralen en in hun kracht in de juiste functie. Ik heb een passie voor mode en een gezonde lifestyle en mijn hond Sem.
Je maakt mij blij met een goede cappuccino.

T 06- 18417656
M recruitment@matcht.nl

Guliette Kymmell, Recruitment Consultant

MATCHT staat voor denken in mogelijkheden en het zien van kansen. Dat vraagt een nieuwsgierige instelling en die heb ik. Mijn eigen loopbaan is verrassend -van rechtenfaculteit naar kunstacademie- en vanuit deze ervaring kan ik mensen stimuleren om een nieuwe stap te zetten. Ik maak me hard voor het vervullen van wensen en het waarmaken van ambities, zowel van kandidaten als van opdrachtgevers. En dus ook voor jou. 
Naast mijn werk heb ik mijn eigen bedrijf, dadeltaart.nl en is Strick mijn maatje. Ik drink het liefst een lekker latte met havermelk.

T 06-18 41 76 57
M guliette@matcht.nl

Maxime Schmits, Recruitment Consultant

Als secretaresse ben ik 5 jaar werkzaam geweest bij een makelaarskantoor in Den Haag. Deze ervaring neem ik mee als Recruitment Consultant naar zowel opdrachtgevers als kandidaten. Ik weet als geen ander wat het betekent om een team te ondersteunen en wat daarbij komt kijken. Mijn kracht ligt in mijn persoonlijke benadering naar relaties en kandidaten. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat ik beide partijen kan ontzorgen met het realiseren van de beste match. Daarnaast hou ik ervan om snel te schakelen!
Naast mijn werk volg ik een Hbo deeltijdopleiding ‘Bedrijfskunde/HRM’ aan de Hogeschool van Amsterdam.
Je ziet mij altijd vrolijk en positief. Naast mijn studie en werk maak ik tijd voor gezelligheid met vrienden, collega's en wandel ik graag met onze Strick!

T 06 - 15 62 42 44
M maxime@matcht.nl

Elisabeth Sarian, Recruitment Consultant

Door mijn jarenlange ervaring als arbeidsbemiddelaar in diverse branches, heb ik voldoende netwerk en expertise opgebouwd om de wensen en ambities van opdrachtgevers en kandidaten met elkaar te verbinden. Door mijn ruime branchekennis, mijn persoonlijke aandacht en de intensieve samenwerking met de opdrachtgever en kandidaten, probeer ik een waardevolle partner voor beide partijen te zijn. Met de nadruk op detachering, werving & selectie en kwaliteit boven kwantiteit, kan ik je op alle niveaus van dienst zijn. Daarbij staan de wensen van mijn opdrachtgevers en kandidaten centraal. Ik hecht veel waarde aan flexibiliteit. Daarom kun je mij inschakelen op elk gewenst moment en in elk proces.
T 06-11 38 77 86
M elisabeth@matcht.nl

Bianca van Deenen, Officemanager

Mijn carierre ben ik gestart in de uitzendbranche, waar ik van intercedent ben doorgegroeid naar vestigingsmanager. In de loop der jaren heb ik altijd in commerciële functies gewerkt. Bij MATCHT is het mijn uitdaging om de organisatiestructuur neer te zetten en uit te breiden. En zo te groeien naar een nog snellere en efficiënte werkplek. Zodat wij iedereen nog beter van dienst kunnen zijn. 
Naast mijn werk bij MATCHT geef ik yogales en heb ik een passie voor een gezonde lifestyle. 

T 06 - 41 99 05 14
M bianca@matcht.nl

Davitha Hollander, Recruiter

Ik zit nu in het vierde jaar van mijn studie Human Resource Management aan de Hogeschool Leiden. Naast mijn opleiding ondersteun ik het team van MATCHT.
Ik help je graag bij vragen over vacatures en bij het invullen van jouw profiel op onze website. Maar ik zoek ook graag naar de juiste match voor jullie vacature in samenwerking met ons team van consultants.
Naast mijn werk en studie kun je mij vinden op de manege bij mijn eigen paard.

T 070 - 888 25 20
M recruitment@matcht.nl

Nina van de Kamer, Recruiter

Ik volg het 4e jaar Human Resource Management aan de Hogeschool in Den Haag. Naast mijn studie ondersteun ik het team van MATCHT en heb zelfstandige projecten zoals o.a. teamanalyse.
Ik sta je graag te woord bij vragen over vacatures en bij het invullen van jouw profiel op onze website. Maar ik zoek ook graag naar de juiste matcht voor jullie vacature in samenwerking met ons team van consultants.
Naast mijn werk en studie ben ik sportief, geef ik turnles of doe ik aan fitness en golfsurfen. Ik ben dan ook vaak te vinden in Zeeland en Scheveningen.


T 070 - 888 25 20
M  recruitment@matcht.nl

Strick, Speurneus

Mijn naam is Strick en ik ben de steun en toeverlaat voor het MATCHT team. Als de consultants het even niet meer weten ben ik er voor een knuffel of neem ik ze mee voor een rondje wandelen. Ik waak over het team en zorg voor de nodige afleiding. Wanneer ik zie dat een proces vastloopt ben ik er met mijn touw kluif, dan mogen ze touwtrekken en mij door het kantoor laten rennen. Dit alles om een fris en actief team te behouden, en dat merken jullie want het team kan hierdoor matchen als de beste!!

T: 070 - 888 25 20

MATCHT werkt samen met deze organisaties:
Matcht gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.