Home > Het MatchT Team

Wie zijn wij?

Sylvia Voorhout, Directeur

Ik heb jarenlange ervaring in werving & selectie en detachering en een betrouwbaar en professioneel netwerk van kandidaten en relaties opgebouwd. Met mijn achtergrond als manager van een gespecialiseerd uitzendbureau en als voormalig directeur van Schoevers Professionals weet ik als geen ander de juiste match te maken tussen bedrijf en persoon. Ik ben een adviseur in recruitment en werving & selectie voor uw organisatie en geef de voorkeur aan een persoonlijke benadering naar mijn relaties en kandidaten. Samenwerken, communiceren over de voortgang en interesse tonen in elkaar. Mijn kracht ligt in het snel schakelen en open en eerlijke communicatie. Ook nadat de match is gemaakt vind ik het belangrijk om contact te houden en te adviseren daar waar nodig.

T 070 - 888 25 20 
M sylvia@matcht.nl

Martine Vrolijk, Consultant

Ik kom uit de recruitmentbranche en heb veel ervaring opgedaan bij diverse organisaties als Management Ondersteuner. Deze ervaring neem ik mee als Consultant naar zowel opdrachtgevers als onze kandidaten. Fijn om weer terug te zijn in het recruitmentvak waar ik zoveel energie van krijg.
Door mijn positieve en open houding weet ik de juiste mensen te selecteren voor vacatures. En met mijn ervaring in diverse organisaties weet ik als geen ander de vacature scherp te krijgen om zo de ideale match te vinden.
Momenteel volg ik de studie Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool. Een mooie aanvulling als recruiter om inzicht te krijgen in de processen en hierin als adviseur op te kunnen treden.
Ik ben bereikbaar van maandag tot en met donderdag.

T 070 - 888 25 20
M martine@matcht.nl

Elisabeth Sarian, Recruitment Consultant

Door mijn jarenlange ervaring als arbeidsbemiddelaar in diverse branches, heb ik voldoende netwerk en expertise opgebouwd om de wensen en ambities van opdrachtgevers en kandidaten met elkaar te verbinden. Door mijn ruime branchekennis, mijn persoonlijke aandacht en de intensieve samenwerking met de opdrachtgever en kandidaten, probeer ik een waardevolle partner voor beide partijen te zijn.
Met de nadruk op detachering, werving & selectie en kwaliteit boven kwantiteit, kan ik je op alle niveaus van dienst zijn. Daarbij staan de wensen van mijn opdrachtgevers en kandidaten centraal. Ik hecht veel waarde aan flexibiliteit. Daarom kun je mij inschakelen op elk gewenst moment en in elk proces.


T 06-11 38 77 86
M elisabeth@matcht.nl

Mariska Valk, Recruitment Consultant

Met veel plezier en energie heb ik jaren gewerkt in directie- en management ondersteunende functies voor uiteenlopende organisaties. Van multinationals tot familiebedrijven en tevens als PA van Nederlandse topondernemers. Vanaf 2009 ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan en heb mooie opdrachten mogen vervullen op gebied van Board Support, HR en Commercie.
Door mijn kennis en persoonlijke ervaringen binnen het ondersteunend vakgebied en HR, weet ik als geen ander wat er nodig is om de perfecte match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Mijn kracht ligt in het interpersoonlijk contact, het onderhouden en uitbouwen van mijn relatienetwerk en de drive die ik heb om oplossingsgericht te werken.
Als recruiter vind ik het van belang om mijzelf goed te kunnen inleven in de ambitie, talenten en interesses van de kandidaat en de personeelsbehoefte en uitdagingen van de opdrachtgever. Dit maakt dat een succesvolle match tot stand komt. 

T 06-212 02 930
M mariska@matcht.nl

Nina van de Kamer, HR Stagiair

Ik volg het 2e jaar Human Resource Management aan de Hogeschool in Den Haag. Tijdens mijn stage ondersteun ik het team van MatchT en heb zelfstandige projecten zoals o.a. teamanalyse.
Ik sta je graag te woord bij vragen over vacatures en bij het invullen van jouw profiel op onze website. Maar ik zoek ook graag naar de juiste matcht voor jullie vacature in samenwerking met ons team van consultants.
Ik ben bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

T 070 - 888 25 20
M  recruitment@matcht.nl
MATCHT werkt samen met deze organisaties: