Nina Matcht

Nina

Ik studeer Human Resource Management aan de Haagse Hogeschool. Ik wilde meer leren over de recruitmentbranche en ben daarom in 2017 als stagiair bij MatchT gestart.

Wat mij zo aansprak vanaf het begin en mij altijd heeft blijven aanspreken is dat de organisatie kijkt hoe iemand, naast de harde eisen, als persoon past in een organisatie. Ze willen een langdurige arbeidsrelatie kunnen verzorgen en dat kan alles als het op persoonlijk gebied ook een match is.

Ik ben vanaf het begin van mijn stage betrokken bij alle onderdelen van het recruitmentproces. Omdat het een kleinere organisatie is krijg je alles mee. Zo lees je de mail van de kandidaat die interesse heeft en hoor je alles over de procedure tot aan de evaluatie van de proeftijd. Het is erg gaaf om dit van dichtbij te kunnen zien. Omdat we allemaal nauw samenwerken kan ik snel ingezet worden zaken dingen met spoed maar kan ik ook altijd terugvallen op de terugkomende taken als het versturen van de mailing of het opmaken van profielen.

Door de informele sfeer, de vrijheid, de verantwoordelijkheid, de fijne begeleiding en de humor ben ik hier echt tot mijn recht gekomen als stagiair. Ik heb echt de kans gekregen om te groeien.
Naast het volgen van mijn studie werk ik nog bij MatchT als Junior Recruiter. 

MatchT

Nina kwam bij ons voor haar stage en wat een mooie groei heeft zij gemaakt. Eerst onder de hoede van onze Officemanager maar daarna heel zelfstandig. Nina heeft ons geholpen om de teamrollen duidelijk te maken, dit was haar opdracht en dit pakte zij heel serieus op.

Natuurlijk heeft zij in haar stage alles gedaan om te leren searchen, recruiten, profielen opmaken en kandiaten uitnodigen. Tijdens haar stage liet Nina al zien dat zij goed kon recruiten een daarom is zij na haar stage bij ons in dienst gekomen als junior recruiter.

Match mij ook!

Inschrijven