Nynke TU Delft

Nynke

MatchT heeft twee cursussen aan de TU Delft gegeven, waar ik aan beide heb mogen deelnemen. De eerste cursus ging over ‘assertiviteit’, een onderwerp wat redelijk wat secretaresses aansprak.

Trainer Sevgi moest binnen 1,5 uur ons zoveel mogelijk bijbrengen, zodat wij assertiever konden zijn in ons werk (en privéleven, natuurlijk). Een vrijwel onmogelijke opgave, maar Sevgi kreeg het toch voor elkaar! Voorafgaand aan de cursus stuurde ze ons al oefeningen die we tijdens de cursus konden bespreken. De cursus was een succes, mede dankzij de fijne, warme uitstraling van Sevgi. Vanaf het eerste moment voelde ik me al zo op m’n gemak, wat resulteerde in het vrijuit kunnen bespreken van problemen.

Na deze assertiviteitstraining gaf MatchT de workshop ‘Energiegevers & Energieslurpers’, wat ook een belangrijk onderwerp is bij de secretaresses van de TU Delft. In deze workshop kreeg ik de kans om collega’s te leren kennen, openlijk te praten over bepaalde (vervelende) situaties en dichter bij mezelf te komen. Aan het eind van de workshop was ik tot verschillende inzichten gekomen die me nog steeds helpen. En dat allemaal in maar 2,5 uur! Het fijne aan Sevgi is dat ze ook gebruik maakt van NLP en dit ook gebruikt bij haar trainingen. Daarnaast heb ik bewondering voor het feit dat ze in zo’n korte tijd, zo’n fijne sfeer tussen de collega’s kon creëren. Iedereen was zo open tegenover elkaar, prachtig om te ervaren!

Ik ben heel blij dat MatchT deze trainingen voor de TU Delft heeft gegeven en ik hoop dat Sevgi in de toekomst weer bij ons langskomt!” 

TU Delft

MatchT heeft voor de secretaresses van de TU Delft de workshop Energiegevers & Energieslurpers verzorgd. Deze was in overleg op maat gemaakt en werd 3 maal op 1 dag aangeboden! Hier waren we zelf niet opgekomen, maar het stelde de secretaresses in staat deel te nemen zonder dat het secretariaat onbemand zou zijn. Een topidee dus en naar grote tevredenheid uitgevoerd door de energieke Sevgi.
Trainer Sevgi wist niet alleen in 2,5 uur tijd daadwerkelijk te komen tot meer inzicht in de eigen energiegevers en –slurpers en concrete handvaten, ze was in staat een sfeer te creëren waarin iedereen zich kwetsbaar en open durfde op te stellen. Met een nog beter resultaat als gevolg natuurlijk!

Daarnaast was alles tot in de puntjes voorbereid en afgewerkt. Mooi voorbeeld hiervan was het inspiratieboekje dat iedere deelnemer bij aanvang ontving. Meeschrijven hoefde hierdoor niet, alle aandacht kon bij de trainer, jezelf en de collega’s blijven. Sevgi had aandacht voor iedereen, ze sprong handig in op persoonlijke verhalen, trok die breed waardoor het voor iedereen leerzaam en interessant bleef en was. Vriendelijk, aandachtig, inspirerend en motiverend, tijd in de gaten houdend, altijd de link naar de praktijk. Dank MatchT, voor een leerzame en inspirerende dag!

Match mij ook!

Inschrijven