Voor opdrachtgevers

We komen voor iedere vacature persoonlijk bij je langs. Zo krijgen wij een duidelijk beeld over de organisatie, de mensen die er werken en proeven de sfeer, kijken naar jullie kantine en de nieuwe werkplek.

Kennismaking

We bespreken de vacature, geven tips en advies over de vacaturetekst en vragen alles wat we willen weten. Alleen zo kunnen we snel de perfecte match maken.

Search

Als we de vacaturetekst helder hebben plaatsen we deze op onze website en benaderen de kandidaten in ons bestand. Maar we kijken ook verder, benaderen ons netwerk en gaan actief op zoek naar de perfecte match.

Voorstellen

We stellen de kandidaten aan je voor via een door ons opgesteld profiel. De kandidaat bespreken we telefonisch nog even om alle vragen die er mogelijk zijn weg te nemen.

Sollicitatie

De sollicitatiegesprekken worden door ons voor jullie ingepland. We zorgen dat de kandidaten optimaal geïnformeerd zijn over de vacature, jullie organisatie en jullie wensen.

Match

Wanneer de perfecte match gevonden is zijn er 3 mogelijkheden om de kandidaat aan te nemen:

  • Werving & Selectie: de professional gaat direct bij jullie in dienst. Wij komen na een maand bij je langs om met je te bespreken of alles goed gaat. Heb je hierna nog vragen dan mag je ons natuurlijk altijd bellen voor advies;
  • Detachering: de professional komt bij MATCHT in dienst voor een bepaalde periode en wordt of tijdelijk geplaatst of komt na een aantal maanden in dienst bij jullie. Wij houden veel contact en evalueren na 1 maand en vervolgens net voordat de professional in dienst komt. De professional kan haar uren invoeren in ons recruitmentsysteem die jullie ter goedkeuring ontvangen;
  • Freelance: wanneer de opdracht tijdelijk is werken wij graag samen met freelancers. We hebben een groot netwerk van professionals die wij kennen en waar we al vaker mee samengewerkt hebben. Wij regelen alles, de contracten en de facturatie. Via ons recruitmentsysteem voert de professional haar uren in die door jullie worden goedgekeurd voor facturatie.