FIFPro

Kris Vis van Heemst

Manager International Relations & Member Services

Mijn eerste kennismaking met Sylvia was toen ikzelf op zoek was naar een baan. Zij belde mij omdat ze mijn CV onder ogen had gekregen en er in haar portfolio een functie zat waar ik volgens haar erg geschikt voor leek.

Tijdens mijn gesprek, zowel met Sylvia als met de potentiële werkgever, klikte het inderdaad meteen van beide kanten en ik kon daar dan ook snel aan de slag.
Dat het een goede match was, blijkt wel uit het feit dat ik er, weliswaar inmiddels in een andere functie, al 12 jaar werk!
Tijdens mijn zwangerschapsverlof heeft Sylvia ook mijn vervangster geplaatst. Over haar waren we zo tevreden dat we haar na mijn terugkomst een vaste functie hebben kunnen aanbieden en ook zij werkt hier nog steeds.

3 jaar geleden is onze organisatie naar een pand verhuisd waar we een eigen receptie hebben, iets wat we tot dan toe niet hadden. We hadden daarom een nieuwe functie te vervullen; die van Receptioniste/Office Assistant.
Wederom heb ik hiervoor een beroep gedaan op MATCHT en via haar is Monique bij ons gekomen. Ook met Monique is het van beide kanten naar tevredenheid verlopen en inmiddels heeft ook zij een vast contract.

Al met al zegt dit genoeg over de kwaliteit van MATCHT om zowel de wensen en eisen van een sollicitant als die van een bedrijf te doorvoelen en op basis daarvan een geslaagde match te maken.
We zijn een redelijk klein team en veel verloop is er niet, toch blijft Sylvia geregeld contact met me onderhouden en dat is prettig.

Zo blijft ze feeling houden met de organisatie en heb ik het vertrouwen dat ze, op een moment dat het wél nodig is, snel weer een passende collega/tijdelijke kracht voor ons heeft gevonden.

Match mij ook!

Inschrijven