Manouk OVG Real Estate

Manouk

Secretaresse

Nadat ik een kleine 3 jaar werkervaring als secretaresse had opgedaan bij een kleine organisatie, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik was opzoek naar een grotere organisatie met een professionele uitstraling.

Een organisatie die ambitieus is, maar ook gezellig blijft hangen voor de vrijdagmiddagborrel. Mijn zoektocht was al snel gestaakt na een kennismakingsgesprek met MATCHT. De vacature waarop ik solliciteerde werd helaas ingetrokken. Maar na een aantal weken kreeg ik een belletje van Sylvia. Tijdens ons prettige gesprek vertelde ze over de functie Team Assistant bij EDGE Technologie en dat het echt iets voor mij was. Ze maakte mij enorm enthousiast en ik wilde daar dolgraag op gesprek komen. Sylvia ging aan de slag en binnen een korte tijd zat ik te wachten in de zitkamer van OVG tot mijn sollicitatiegesprek zou beginnen. Toen ik binnenkwam bij OVG voelde ik mij meteen thuis, na mijn eerste gesprek vervolgde een tweede gesprek welke ik beide als zeer prettig heb ervaren.

Nu ben ik inmiddels bijna 2 jaar werkzaam bij EDGE Technologie en ik kan oprecht zeggen dat dit mijn droombaan is. Elke dag is voor mij een feestje om te werken.
Ik ondersteun nu een team van ongeveer 14 ontwikkelaars. Druk is het zeker, maar wel erg leuk.

MATCHT heeft naar mijn mening een erg goeie match gemaakt, want al mijn droombaan wensen vind ik terug in deze organisatie.

Match mij ook!

Inschrijven