Nadia Local

Nadia

Precies een jaar geleden kwam ik in contact met Sylvia. Tijdens ons eerste gesprek viel mij direct op dat ze heel goed aanvoelt wat je wilt, waar je krachten liggen en de link weet te leggen met het bedrijfsleven. Een dynamische functie, in een klein bedrijf, waar mensen met passie voor hun vak werken– dat is wat ik zocht.

Afgelopen juni kreeg ik een belletje van Sylvia: ‘Nadia, ik heb dé baan voor jou. De functie is je op het lijf geschreven!’ ‘Een vastgoed organisatie in het centrum van Den Haag is op zoek naar een Office Manager die ook Communicatie en HR taken op zich neemt.’ Binnen korte tijd mocht ik op gesprek komen en Sylvia had gelijk: wat een leuk bedrijf en wat een leuke functie! Sinds 01 augustus jl. werk ik bij Local als Office Manager en ik voel me er al helemaal thuis. Sylvia heeft me tijdens de gehele sollicitatieprocedure goed bijgestaan en we hebben ook nu nog goed contact. Sylvia verstaat haar vak en ik zou haar dan ook aan iedereen aandragen! 

Local

Eén van onze partners kent Sylvia nog van vroeger, dus op het moment dat wij op zoek waren naar versterking voor ons team, hebben we haar gelijk gebeld. Local groeit en een office manager die van aanpakken weet, flexibel is, zich om anderen bekommert en een spil in het web is, was dan ook zeer gewenst. Sylvia kwam al snel met een aantal zorgvuldig geselecteerde kandidaten en tijdens de gesprekken met de kandidaten werd voor ons duidelijk wat we precies wilde. Wat zo fijn is bij Sylvia is dat ze graag met je meedenkt en op deze manier hebben we de functie kunnen ‘fine tunen’ en de geschikte kandidaat gevonden: Nadia!

Match mij ook!

Inschrijven