Ellen Road Ccs

Ellen

Management Assistant

Ik heb Sylvia in 2013 leren kennen. Na drie jaar via een bureau voor het ROAD project te hebben gewerkt had ik het maximum aantal tijdelijke contracten bereikt en moest ik er eigenlijk drie maanden tussenuit.

Dit was voor het project niet wenselijk, maar het bureau waar ik op dat moment in dienst was kon daarin niets voor het project en mij betekenen. Sylvia is in het diepe gesprongen door mij in dienst te nemen. We hadden op dat moment geen idee hoe lang het project zou duren / hoe lang het project zou lopen. Ik ben Sylvia hier nog steeds iedere dag erg dankbaar voor, het is een win-win situatie gebleken, en ervaar de samenwerking met haar (en het MATCHT Team) als bijzonder prettig. 

Road CSS

In 2010 is het ROAD project vanuit het “niets” opgebouwd om vervolgens met een omvangrijk team van internationale medewerkers een voor Europa toonaangevend demonstratie project te realiseren.

Vanaf dag één moest zowel de organisatie als ook het team gevormd worden maar ook op hoog niveau gepresteerd worden. Ellen heeft hier een onuitwisbare stempel op gedrukt door altijd alert, accuraat en proactief niet alleen te signaleren maar ook meteen te realiseren.

De acht jaar dat het ROAD project heeft geduurd zijn alle stadia van een project doorlopen met wisselende dynamieken tot gevolg. Ellen voelde zich overal en altijd als een vis in het water en was vanaf het eerste tot het laatste uur voor 100 % betrokken bij ROAD, of het MatchT’te !

Match mij ook!

Inschrijven