Lianne Cushman & Wakefield

Lianne

Management Assistant

Na een half jaar in het buitenland gewoond te hebben was ik op zoek naar een nieuwe baan in Nederland. Ik heb toen al gauw contact gezocht met MATCHT, omdat ik van eerder contact met Sylvia al wist dat zij vaak leuke vacatures hebben.
Na een paar keer telefonisch contact kreeg ik een aantal vacatures doorgestuurd die goed bij mijn ervaring en opleiding pasten. Ik had uiteindelijk bij een aantal bedrijven gesprekken lopen en het contact met Sylvia was altijd heel prettig en laagdrempelig. 

Uiteindelijk ben ik op gesprek gegaan bij Cushman & Wakefield. Na het eerste gesprek had ik een goed gevoel en Sylvia gaf gelijk aan dat Cushman & Wakefield ook een goed gevoel had. Na het tweede gesprek, een aantal weken later, kreeg ik dezelfde dag nog een telefoontje, ik was aangenomen!

Ik heb het erg naar mijn zin bij Cushman & Wakefield en ik ben heel blij met de hulp van MATCHT. Ook nu ik hier al een aantal maanden zit hebben we af en toe nog contact. De betrokkenheid en de interesse ervaar ik als zeer prettig en ik zou MATCHT daarom ook zeker aanraden.

Match mij ook!

Inschrijven