Louise EAGE

Louise

In mijn speurtocht naar een leuke, ondersteunende functie kwam ik in contact met MatchT. Het type aangeboden vacatures sprak mij zeer aan en na een eerste prettige kennismaking bleven we goed in contact om een match te vinden tussen mijn wensen en het type organisatie en functie.

Omdat ik niet direct een secretariële achtergrond heb maar uit de evenementenorganisatie kom ging ik er vanuit dat het wel een tijd kon duren voordat er een goede match voorbij kwam.

Totdat Sevgi Gerger mij al vrij snel op een maandag belde over een functie bij EAGE. Zij vroeg of ik flexibel was en direct actie kon ondernemen. Zo gezegd zo gedaan: binnen een dag kon ik kennismaken met EAGE, de volgende dag ontmoette ik het MT en een dag later startte ik als Management Assistent.
Een super bedrijf met een functie die naadloos aansluit op mijn wensen!
Terugkijkend op het sollicitatieproces kan ik alleen maar Sevgi bedanken voor het snelle schakelen en uiteraard EAGE voor hun enthousiasme en deze mooie kans! 

EAGE

Werven en selecteren, eigenlijk iets wat we bij EAGE normaal gesproken zelf graag doen. Maar soms lopen dingen anders dan gepland en moet je hierop actie ondernemen. Dat MatchT de gevraagde actie kan en wil ondernemen is zeker gebleken. Wij waren al even op zoek naar een nieuwe management assistant maar door wisseling in de directie is er toch een gewijzigd profiel ontstaan en bleek dat wij uit de kandidaten die reeds op de vacature hadden gereageerd niet de juiste persoon konden vinden.

Sevgi heeft heel snel geschakeld en dus echt binnen een week hadden we Louise binnen en naar volle tevredenheid van iedereen. We zien met haar en alle wijzigingen die nu binnen EAGE in gang zijn gezet een zonnige toekomst voor EAGE tegemoet.

Match mij ook!

Inschrijven