Linda APM Terminals

Linda

Op zoek naar een nieuwe baan kwam ik in contact met Sylvia Voorhout van Secretary Match. Het eerste gesprek met hun vond plaats op een terras in Kijkduin en de stralende dag zorgde ook meteen voor een stralende start tussen ons.

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, het liefst in een internationale omgeving, de mogelijkheid om binnen een functie vooral “thinking outside the box” te kunnen naleven, een fijne werksfeer, en vooral ook naar een bureau dat begreep wat ik zocht en dat ook in staat was een goede match te maken. Gelukkig heeft Secretary Match door hoe dat moet.

Al tijdens het eerste gesprek merkte ik dat Sylvia ontzettend veel ervaring en kennis heeft van het secretariële vak, waardoor het een stuk makkelijker werd om met haar te praten. Ook vertelde ze me dat ze een perfecte plek voor me wist, en ongeveer een week later was ik voor mijn eerste gesprek bij APM Terminals, een week later voor het tweede en in september 2011 ben ik er begonnen als vervanging voor een zwangerschapsverlof van de PA van de VP Business Implementation.

Inmiddels ben ik na een half jaar gestart in een nieuwe functie bij APM Terminals als PA voor de CCO en de VP Business Development. Jawel, ik zit dus op mijn plek bij het juiste bedrijf. Internationaal, dynamisch, twee totaal verschillende managers om voor te werken, en ik kan nu alleen maar zeggen, Secretary Match vond voor mij de juiste Match.

APM Terminals

Voor onze directie waren wij op zoek naar een Personal Assistant die snel kon starten in verband met een zwangerschapsverlof van onze eigen Personal Assistant. We hadden al een aanal kandidaten gezien, maar nog niet de juiste persoon gevonden en de tijd begon te dringen. Via een contact van ons werden wij voorgesteld aan Secretary Match. Zodra het eerste contact was gelegd werd er onmiddellijk geschakeld. Zij wisten op efficiente wijze de vraag duidelijk te krijgen en snel te handelen. In een zeer korte tijd kregen wij het profiel van Linda en diezelfde dag werd het gesprek geregeld. Dit bleek direct de juiste persoon voor de functie en Linda kon ook per direct starten in onze organisatie.

Nadat Linda gestart was in haar functie is het contact zeer plezierig gebleven. Telefonisch werd er regelmatig contact met Linda en mijzelf gehouden en na een maand kwam Sylvia Voorhout langs voor een evaluatie met Linda, de manager en mijzelf. Ook nadat Linda bij ons in dienst is getreden is de betrokkenheid hoog. Het persoonlijk contact is erg belangrijk, hierdoor is Secretary Match erg betrokken bij onze organisatie.

Sabine Wagter
HR Business Partner
Business Implementation
APM Terminals

Match mij ook!

Inschrijven