Linda APM Terminals

Linda

Personal Assistant

Op zoek naar een nieuwe baan kwam ik in contact met Sylvia Voorhout van MATCHT. Het eerste gesprek met hun vond plaats op een terras in Kijkduin en de stralende dag zorgde ook meteen voor een stralende start tussen ons.

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, het liefst in een internationale omgeving, de mogelijkheid om binnen een functie vooral “thinking outside the box” te kunnen naleven, een fijne werksfeer, en vooral ook naar een bureau dat begreep wat ik zocht en dat ook in staat was een goede match te maken. Gelukkig heeft MATCHT door hoe dat moet.

Al tijdens het eerste gesprek merkte ik dat Sylvia ontzettend veel ervaring en kennis heeft van het secretariële vak, waardoor het een stuk makkelijker werd om met haar te praten. Ook vertelde ze me dat ze een perfecte plek voor me wist, en ongeveer een week later was ik voor mijn eerste gesprek bij APM Terminals, een week later voor het tweede en in september 2011 ben ik er begonnen als vervanging voor een zwangerschapsverlof van de PA van de VP Business Implementation.

Inmiddels ben ik na een half jaar gestart in een nieuwe functie bij APM Terminals als PA voor de CCO en de VP Business Development. Jawel, ik zit dus op mijn plek bij het juiste bedrijf. Internationaal, dynamisch, twee totaal verschillende managers om voor te werken, en ik kan nu alleen maar zeggen, MATCHT vond voor mij de juiste Match.

 

Match mij ook!

Inschrijven