Voor Professionals

We maken graag een afspraak met je om je beter te leren kennen. Dit doen we heel graag met een goede kop koffie of thee bij ons op kantoor in Den Haag. Maar als het jou beter uitkomt komen we bij jou langs of plannen we een Skype of FaceTime call in. Zo kun je dit goed inplannen tijdens jouw drukke werkweek.

Kennnismaking

We willen alles van je weten, wat jouw ideale baan is, waar je gelukkig van wordt in je werk en waar je energie van krijgt. Wie ben jij? Zo maken wij de beste match voor je.

Voorstellen

Alleen met jouw goedkeuring stellen we je voor bij opdrachtgevers. We bespreken de vacature met je, de organisatie en de mensen waarmee je komt samen te werken. Dit doen we met een profiel dat wij voor je opstellen.  Als het goed is ga je nu op gesprek bij de opdrachtgever. We plannen de afspraak voor je in en zorgen dat je alle informatie over de functie van ons hebt gekregen.

Jouw nieuwe baan via MATCHT

Meestal na 2 gesprekken wordt de beslissing genomen, we hebben een match.  Je kunt op 3 manieren aan de slag:

  • Werving & Selectie: je gaat direct in dienst bij de organisatie. Wij komen na een maand bij je langs om met je te bespreken of alles goed gaat en je baan nog naar je zin is. Heb je hierna nog vragen dan mag je ons natuurlijk altijd bellen voor advies;
  • Detachering: je komt bij MATCHT in dienst voor een bepaalde periode en wordt of tijdelijk geplaatst of je gaat na een aantal maanden in dienst bij de opdrachtgever. Wij zijn jouw collega’s en dat betekent dat we veel contact met je hebben;
  • Freelance: als freelancer ben je eigen ondernemer maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. We zijn een team en zorgen zo voor de beste dienstverlening naar onze opdrachtgever. Je ontvangt een contract van MATCHT en wij zorgen voor alles, facturatie, betaling en alles waar je normaal gesproken zelf achteraan moet.