Kelly M&I Partners

Kelly

Management Assistant

Sylvia is in staat haar klanten (zowel opdrachtgevers als kandidaten) snel te doorgronden en te leren kennen. Zo weet zij feilloos te achterhalen wat een organisatie of een kandidaat wenst en is daardoor in staat een perfecte match te maken!

Ik werk deze zomer (2016) 10 jaar fulltime, waarvan ik Sylvia denk ik al 8 jaar ken. Zo heeft zij mij destijds leren kennen als een startende secretaresse met bepaalde wensen voor een baan en de organisatie waar ik wilde werken. Vervolgens heeft ze mij geholpen te ontwikkelen en zien groeien naar mijn huidige functie en werkniveau. En daar horen weer andere wensen bij dan 8 jaar geleden.

Op dit moment werk ik via Sylvia sinds augustus 2015 bij M&I/Partners in Zeist. Een ‘kleine’ organisatie ten opzichte van de grote organisaties waar ik de afgelopen jaren heb gewerkt. Wat ik best een spannende stap vond en waarover ik uitgebreid met Sylvia heb gesproken. Maar omdat ze mij en M&I heel goed kent (de interne cultuur, structuur et cetera), wist ze dat dit een perfecte match was en dat bleek ook zo te zijn.

Match mij ook!

Inschrijven