Joany Deloitte.

Joany

Executive Assistant

Ik werkte inmiddels ruim 2 jaar bij mijn eerste echte baan in de zorgsector. Ik raakte de uitdaging kwijt en wist dat ik meer in mijn mars had. Het was voor mij duidelijk dat ik wat anders wilde maar wat wilde ik dan gaan doen? Via een vriendin hoorde ik over MATCHT en heb ik Sylvia benaderd. Echt een plan had ik niet ook geen idee wat ik nu eigenlijk wilde, ik wist vooral heel goed wat ik niet wilde!

Een dag later kreeg ik een bericht van Sylvia terug om een afspraak in te plannen. Door mijn lange reistijd hebben we doormiddel van een Skype call een gesprek gehad een ontzettend leuk en warm gesprek! Gedeeld wat ik graag wilde en waar ik mezelf zag over een aantal jaar Sylvia vertelde mij '' Joan ik heb wel wat leuke vacatures voor jou". Super spannend als ik het vond want ik had nog nooit echt gesolliciteerd en ook was het een hele andere sector waarin ik geen ervaring had. Ik had binnen 1,5 week mijn eerste gesprek. Ontzettend leuk gesprek hartelijk ontvangen maar vrij snel wist ik dat het bedrijf niet bij mij paste. Een week later ging ik op een gesprek bij Deloitte. behoorlijk zenuwachtig en met klamme handen ging ik het gesprek in. Leuk gesprek maar de onzekerheid zorgde voor wat terughoudendheid in mijn enthousiasme '' Ga ik het wel redden hier'' ', 'Pas ik wel in dit grote bedrijf, verdrink ik niet?'' Met al dit soort gedachtes verliet ik het pand. Wat leek het me gaaf om daar te werken een internationaal groot en gezond bedrijf.  Nog geen 50 minuten later belde Sylvia '' Joan hoe ging het, hoe vond je het?'' Enthousiast maar voorzichtig en wat onzeker vertelde ik hoe ik erin stond. Sylvia Stelde mij gerust en gaf aan dat het nergens voor nodig was omdat Deloitte super enthousiast was en graag met mij verder wilde. Een tweede gesprek was dan ook niet nodig alles werd gelijk in gang gezet! In een tijdsbestek van 4 weken had ik een nieuwe baan. Zo snel kan het dus gaan bij MATCHT!

Het goede en warme contact, oprechte interesse en enthousiasme vanuit Sylvia met als doel om voor mij de perfecte ‘Match’ te realiseren maakt mij erg dankbaar. Dankzij MATCHT zit ik nu op mijn plek bij Deloitte. Een sprong in het diepe, hard werken  en lange dagen maar ook heel veel lol op de werkvloer.

Match mij ook!

Inschrijven