Ellemieke Balance

Ellemieke

Op zoek naar een andere, maar vooral leuke ondersteunde functie kwam ik terecht bij MatchT. Snel daarna had ik een zeer prettig gesprek met Sylvia en zij wist gelijk welk type organisatie wel en niet bij mij paste.

Zij vertelde mij eerlijk dat het bedrijf dat ik in eerste instantie op het oog had, waarschijnlijk niet helemaal zou matchen, maar dat Balance volledig aansloot op mijn wensen. Waar ik zeer van onder de indruk was, was dat Sylvia direct aan de slag ging en kort daarna had ik een gesprek bij Balance. Zodra ik daar een voet binnen had gezet, voelde het als thuis en was ik na het gesprek aangenomen. Inmiddels ben ik alweer een paar maandjes werkzaam bij Balance en ik hoop van harte dat ik mag blijven. Ik heb hier in korte tijd zoveel geleerd; iets waar ik ontzettend blij mee ben aangezien ik niet direct een secretariële achtergrond heb.

Ik ben Sylvia nog steeds erg dankbaar voor deze leuke baan bij Balance! Zij weet als geen ander verbindingen te maken tussen mensen en organisaties. Sylvia schakelt snel en blijft monitoren hoe het gaat. Hierdoor ben ik niet alleen onderdeel van het team van Balance, maar ook een beetje van MatchT! 

Balance

Het leek bijna onwaarschijnlijk een topsecretaresse te vinden terwijl er heel veel aanbod is. In onze zoektocht hebben we Sylvia van MatchT benaderd. Zij kan het kaf van het koren scheiden en met de komst van Ellemieke zijn wij enorm uit de brand geholpen.

Dit zeggen teamleden over haar:

“Moeiteloos heeft ze de processen en procedures van Balance eigen gemaakt en helpt ze waar nodig. Accuraat, een harde werker en volledig in de communicatie. Taal is zeg maar echt haar ding.”
“Ongelofelijk hoe snel Ellemieke zich het werk eigen heeft gemaakt! Ze is vrolijk, snel, scherp en schroomt niet advies te geven wanneer dingen beter kunnen.”
“Ellemieke is open, geïnteresseerd en hulpvaardig. Ze signaleert en informeert op het juiste moment. Een aanwinst voor ons team!”
Kortom, Ellemieke MatchT!

Match mij ook!

Inschrijven