Monique FIFPro

Monique

Office Assistant

Ik heb MATCHT leren kennen toen ik op zoek was naar een fulltime baan. Ik werkte op dat moment 2 dagen in de week en was al een jaar op zoek naar een leuke baan voor 4 á 5 dagen.

Via Facebook werd ik door een vriendin geattendeerd op een vacature als receptioniste bij een sportieve organisatie in Hoofddorp. Ik stuurde mijn CV op en kreeg al snel een telefoontje van Sylvia of ik op gesprek bij haar wilde komen. We hebben diezelfde week nog een ontzettend leuk en ongedwongen gesprek gehad waarin ik over mijn werkverleden en mijn privé leven heb verteld.

Wat me goed is bijgebleven, is dat Sylvia erg enthousiast was en zei: “Ik ga jou aan die baan helpen”. Een paar dagen later mocht ik als 1 van 3 kandidaten op gesprek komen bij de organisatie. En inderdaad kreeg ik in het begin van de daaropvolgende week bericht van Sylvia dat de voorkeur naar mij uitging. Ik was zo blij! Zonder MATCHT was mij dit niet gelukt.

Inmiddels ben ik al 2 jaar werkzaam bij hetzelfde bedrijf en heb ik een vast dienstverband. Als ik met vakantie ga, regelt MATCHT standaard mijn vervangster.

 

Match mij ook!

Inschrijven