Willemijn BMW

Willemijn

Directiesecretaresse

“Na het volgen van een Management Assistente opleiding, kwam ik in contact met Sylvia Voorhout. Ik werd door haar aangenomen voor detacheeropdrachten van het werving&selectiebureau waarvan zij directeur was.

Ik begon met een lichte functie en naarmate ik meer ervaring kreeg werden de opdrachten ook zwaarder. Ze investeerde toen ook al veel tijd in de begeleiding van haar medewerkers, soms telefonisch maar ook coaching op mijn werkplek. Na een paar jaar en vele opdrachten later zocht ik een nieuwe uitdaging. Helaas kwam ik op een plek terecht waar ik niet lekker in mijn vel zat en belde met Sylvia Voorhout die net MATCHT had opgericht. Na een kop koffie en een goed gesprek was ik weer ingeschreven.

Al snel werd ik voorgesteld bij BMW Group Nederland en mocht ik op gesprek komen. De secretaresse die ik zou vervangen was daar zelf ook door Sylvia Voorhout geplaatst en zij dacht direct aan MATCHT toen haar functie vrijkwam. Ik kende haar zelf ook al van eerdere opdrachten en daardoor was de match snel gemaakt. Twee uur na het eerste gesprek werd ik al gebeld door MATCHT dat ik aangenomen was en ik ben twee weken later begonnen.

Toen ik in juli 2007 voor het eerst met Sylvia sprak, had ik geen idee wat ik wilde en was mijn droomjob om over 5 jaar 1 op 1 voor een directeur te werken in een internationaal bedrijf. Tijdens het schrijven van dit stukje realiseer ik me dat ik nu, 5 jaar later, zit ik waar ik toen hoopte te zijn. Ik ben nu directiesecretaresse van de Marketing Directeur bij BMW Group Nederland en ondertussen in vaste dienst. Ik ken Sylvia als heel betrokken. Ze neemt de tijd voor je en ondanks dat ik een tijdje niet meer in dienst was bij haar hield ze contact. Het feit dat ik nu zit waar ik zit, heb ik onder andere aan Sylvia te danken.

Omdat wij het regelmatig hadden over mijn ontwikkeling kon zij daar ook op anticiperen bij het zoeken naar een andere opdracht. De match is altijd belangrijker dan de plaatsing geweest, zo ben ik weleens van een opdracht gehaald omdat het toch niet bleek te klikken. Dat kan alleen als je echt bezig bent met persoonlijke groei van je medewerkers.

Match mij ook!

Inschrijven