Tynke ABN Amro

Tynke

Personal Assistant

In 2011 was ik op zoek naar een baan na een verblijf in het buitenland. Ik kwam toen in contact met Sylvia, zij was niet lang daarvoor gestart met haar bedrijf. We hebben samen een afspraak gemaakt en besproken wat mijn wensen waren. Al vrij snel stelde zij me voor bij het UMC Utrecht. Ik ben daar eerst als zzp’er aan de slag gegaan en later in dienst.

In 2018 wilde ik graag naar een andere werkomgeving en zag ik een geweldige vacature op de MATCHT site waar ik Sylvia over belde. Via haar ben ik in gesprek gegaan met iPH en aangenomen als office manager. En fantastische organisatie en weer een goede match! Als office manager heb ik ook goed contact gehad met het team van MATCHT voor de vervanging van de junior secretaresse en ook voor de zoektocht naar iemand die mij als office manager kon vervangen.

Want, met het voornemen te emigreren, ben ik bij iPH weggegaan! Helaas ging die emigratie niet door en ha dik wel iemand aangenomen voor mijn functie, waarna ik razendsnel door Sylvia als zzp’er bij ABN AMRO ben voorgesteld als personal assistant van de programma manager van een heel interessant project. Als tijdelijke vervanging ben ik 40 uur per week aan de slag gegaan bij deze organisatie. Voor mij een hele mooie kans om projectmatig aan de slag te komen in een beweeglijke, hectische, jonge, omgeving!

Mijn contacten met het team van MATCHT, zijn altijd erg goed geweest, als werkzoekende en als werkgever. Er wordt altijd snel geschakeld en goed meegedacht! Ik heb een vreemd CV met een volledig irrelevante opleiding en kom in eerste gesprekken meestal niet heel goed over, te gereserveerd, te rustig of te weinig enthousiast. Eenmaal werkzaam zijn mijn werkgevers stuk voor stuk enthousiast over me! Ik profiteer daarom graag van de kennis van het MATCHT team om mij voor te stellen en de eerste moeilijke hobbels te nemen!

Match mij ook!

Inschrijven