Yanick Deloitte.

Yanick

Executive Assistant

Na een aantal jaar als secretaresse in de zorgsector te hebben gewerkt, merkte ik dat ik op zoek was naar een grotere uitdaging, maar wel als (directie) secretaresse. Een organisatie waarin ik al mijn energie kwijt kan en waar ik tegelijkertijd dicht bij mijzelf blijf.

Dit houdt in; heel hard werken, lange dagen maken, meer in het diepe gegooid worden, maar alsnog met veel plezier opstaan iedere dag. Bij voorkeur bij een commerciële organisatie (waar ik overigens nog geen ervaring had).

Na een paar keer gesolliciteerd te hebben en gesprekken te hebben gehad, betrapte ik mijzelf erop dat dit alsnog vooral in de zorgsector bleek te zijn. Iets waar ik juist uit wilde, out of my comfort zone. Ik kwam een vacature tegen van MATCHT en solliciteerde hierop. Al een dag later werd ik direct benaderd door een spontane Pauline. Wegens altijd strenge controle op werk, kon ik niet uitgebreid bellen en spraken we af een skype meeting te plannen later op de dag. Het feit dat Pauline na werktijd de tijd nam om met mij een kennis te maken via skype om een profiel te schetsen van mij, wat bij mij past, wat ik ambieer en wat vooral niet, vond ik heel fijn. Ik vertrouwde Pauline gelijk en wist dat het goed ging komen.

Binnen twee weken belde Pauline mij dat zij mijn profiel perfect vindt passen bij de vacature van Deloitte als Executive Assistant. Ik was meteen enthousiast en zo is het al snel in gang gezet. Deloitte zocht een Executive Assistant op twee verschillende afdelingen. Ik ben dan ook uiteindelijk twee keer op sollicitatiegesprek geweest omdat de eerste vacature inmiddels vervuld was door een interne sollicitant. Gelukkig was dit gesprek zo positief dat ik direct voor werd gesteld aan de andere afdeling. Omdat ik binnen 5 dagen op vakantie ging en Deloitte mij graag wilde hebben, werd ik tijdens mijn tweede gesprek direct aangenomen! Het goede contact, oprechte interesse en enthousiasme vanuit Pauline en haar doel om voor mij de perfecte ‘Match’ te realiseren maakt mij erg dankbaar. Dankzij MATCHT ben ik waar ik nu wil zijn. Een drukke baan, hard werken, maar het eigenlijk helemaal niet zien als “werk”. Super dus!!

Match mij ook!

Inschrijven