Boink

Mirjam

Secretaresse

De afwisselende, ondersteunende parttime functie bij een organisatie met maatschappelijke belang waar ik naar op zoek was, heb ik via MATCHT gevonden! De vacature op het secretariaat bij BOinK sprak mij direct aan.

De recruiter bij MATCHT zag hierin ook een match en benaderde mij positief en enthousiast. Het kennismakingsgesprek met MATCHT verliep prettig en daarna ging het snel! Met een vlotte en doortastende werkwijze heeft MATCHT in samenwerking met BOinK het sollicitatietraject in gang kunnen zetten en al snel weten af te ronden. MATCHT heeft goed ingeschat dat de functie, de werkomgeving en ik als kandidaat goed zouden passen. Ik ga met plezier naar mijn werk en ik ben positief over de invulling van de functie en de samenwerking met een leuk team collega’s. Met MATCHT hebben wij een maand na mijn start een evaluatiegesprek gehad; waardevol dat MATCHT, na plaatsing, de kandidaat en de organisatie blijft volgen! 

Boink

Wij zijn tevreden over de samenwerking met MATCHT. In het voortraject hebben zij goed mee gedacht over de invulling van het profiel. In het sollicitatietraject was er een fijne samenwerking met tijdige terugkoppeling en goede communicatie. We hebben, met de medewerking van MATCHT, de juiste persoon op de juiste plek gevonden!

Match mij ook!

Inschrijven