Rianne Ballast Nedam

Rianne

Management Assistent

Na ruim 12 jaar te hebben gewerkt bij diverse werkgevers ben ik in contact gekomen met Sylvia Voorhout van MATCHT. Zij heeft mij uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek bleek er gelijk een klik te zijn en wist ik zeker dat Sylvia een goede match voor mij kon maken met een nieuwe werkgever. De functie waarop ik reageerde was inmiddels al ingevuld, maar zij begreep precies waar ik naar op zoek was en niet lang daarna werd ik voorgesteld bij mijn huidige werkgever, Ballast Nedam, voor een interim opdracht ter vervanging van de secretaresse van de directeur Personeelszaken. Deze secretaresse kende Sylvia al langer en had de wervingsopdracht graag bij haar neergelegd.

Na 2 kennismakingsgesprekken werd duidelijk dat er een goede match was tussen mij en de directeur en al snel ging ik aan de slag. Ik werd zeer warm en hartelijk ontvangen en had het al gauw goed naar mijn zin. Omdat het ging om een tijdelijke opdracht, heb ik intern verder gesolliciteerd en ben bij een ander bedrijfsonderdeel van Ballast Nedam, op mijn huidige werkplek terecht gekomen. Ik werk nu voor de directeur communicatie en investor relations bij Ballast Nedam N.V. en voel me hier als een vis in het water.

De bedrijfsnaam MATCHT is perfect gekozen, ik ben Sylvia nog steeds oprecht dankbaar, dat zij een uitstekende match wist te maken tussen mijn wensen en die van de opdrachtgever. We zijn nu ongeveer een jaar verder en we blijven contact houden, Sylvia is en blijft altijd erg betrokken ondanks dat ik niet meer via haar aan het werk ben.

Rianne van Hunnik – Managementassistente communicatie en investor relations bij Ballast Nedam N.V.

Match mij ook!

Inschrijven