Nathalie Deutsche Bank

Nathalie

Management Assistant

Sylvia Voorhout ken ik nog uit mijn detacheringstijd. Na een zeer lange tijd spraken wij af. Toen wij elkaar zagen was de match gemaakt.

Sylvia en ik schakelen snel samen en hebben een zeer goede samenwerking, die je meestal ziet als een management supporter al jaren voor dezelfde manager/directeur werkt. Kortom, een magische match die iedere management supporter ambieert. Wij vullen elkaar perfect aan….

Als freelancer is het uiteraard een bonus om opdrachten te krijgen waarbij je dezelfde match hebt, maar het is zeldzaam… desondanks niet onmogelijk. Zo ook bij Deutsche Bank. Sylvia heeft mij voorgesteld en ik ben op gesprek geweest bij Cees.

Cees en ik klikte vanaf de eerste introductie. Hij is het type managing director waar iedere assistente voor wil werken, zo’n fijne, intelligente man. Een zeer bekwame, drukke professional met een hart van goud. Vervolgens werkte ik ook voor Niels, een druk bezette, intelligente, lieve man. Niels heeft visie en is veeleisend, maar een top managing director waar ik zeer trots op was om voor te mogen werken. Hij weet precies wat nodig is en waar en hoe en weet dit zeer goed uit te dragen. Beide heren werken keihard en maakten lange dagen.

Ondanks dat Niels en Cees beiden totaal verschillende persoonlijkheden hebben, was de klik was er met beiden. Ik heb een geweldige tijd gehad bij Deutsche Bank en na een intensieve, nauwe samenwerking met Cees en Niels ben ik overtuigd van het feit dat Sylvia precies weet wie ik ben, wat ik kan en waar ik goed tot mijn recht kom, zodat de klant precies krijgt wat nodig is. Mijn match met Niels en Cees was top! Als management support professional is het een droom om een dusdanige klik te hebben met degenen die je ondersteunt.

Met Cees en Niels was het er en ik ben uitermate trots dat ik de mogelijkheid heb gehad om voor hen te mogen werken. Die droom heeft Sylvia werkelijkheid laten worden. Ik was getransformeerd tot Dber en vergat dat ik freelancer was…. Dankzij Cees, Niels en Sylvia. Met pijn in mijn hart nam ik na een half jaar afscheid, het was alsof ik al jaren met Cees en Niels had gewerkt. Ik hoop om wederom weer zo’n mooie samenwerking te mogen hebben met mijn volgende opdrachtgever.

Match mij ook!

Inschrijven