Nanda Sonova

Nanda

Personal Assistant

In oktober afgelopen jaar zocht ik contact met MATCHT naar aanleiding van een vacature of de site. Al gauw had ik contact met Sylvia Voorhout die direct snapte waar ik naar op zoek was.

Ik had voor mijzelf besloten dat ik 4 dagen wilde gaan werken om zo tijd over te houden voor ons eigen bedrijf en de mantelzorg voor mijn moeder. Sylvia gaf aan de telefoon en later in een persoonlijk gesprek al aan dat het vinden van een baan voor 32 uur absoluut geen probleem zou vormen. Al snel ging ik op gesprek bij SONOVA en werd al snel duidelijk dat dit inderdaad wel eens de baan zou kunnen zijn waar ik op zoek naar was.

PA van de Vice President Finance voor een internationaal bedrijf. De hoofdvestiging van SONOVA zit in Zwitserland en heeft 17.000 werknemers wereldwijd. Na nog een gesprek was de kogel door de kerk en had ik mijn contract eind oktober binnen, 32 uur en op vrijdag vrij. Ik ben 1 januari 2018 begonnen en ik kan zeggen dat ik het enorm naar mijn zin heb. Naast het feit dat SONOVA Retail Support Centre naast de Coolsingel zit heb ik een leuke baas en gezellige collega's. Kortom, voor mij een goeie MATCH! 

Sonova

Wij waren op zoek naar een ondersteuner op directieniveau voor een nieuwe functie. Nadat ons bedrijf was overgenomen hadden er enkele organisatorische wijzigingen plaatsgevonden. Functies verdwenen en nieuwe functies ontstonden. De inhoud van deze functie was slechts in grote lijnen duidelijk.

Wij zochten een flexibele professional die open stond voor een uitdaging, maar bovenal zochten wij een bepaalde persoonlijkheid. Bij Matcht weten ze dat wij karakter en motivatie belangrijker vinden dan een CV. Er moet een klik zijn. Als je de kandidaat de hand schudt, weet je vaak al of dit 'de kandidaat' is. Bij Nanda was dat het geval!

In een snel veranderende wereld is het van belang om snel te kunnen schakelen. Daarin is MatchT een perfecte business partner.

Match mij ook!

Inschrijven