Maddy ROC Mondriaan

Maddy

Afdelingshoofd

Op zoek naar een andere, maar vooral leuke zelfstandige functie kwam ik terecht bij MATCHT. Door onze eerdere samenwerking kent Sylvia mij goed en wist daardoor aan te sluiten naar een vervolgstap in mijn loopbaan.

Toen zij mij belde voor een tijdelijke functie van drie maanden bij ROC Mondriaan had ik even mijn twijfels. Zo'n gave, nieuwe uitdaging zou dat wel gaan lukken. Zij gaf aan met jouw ruime ervaring in leidinggevende management rollen ben je echt wel klaar voor deze volgende stap.

Zo gezegd, zo gedaan en op naar een kennismakingsgesprek bij Marie-Jose Brama, directeur bijzondere voorzieningen van ROC Mondriaan! Na een leuk en inspirerend gesprek zou ik nieuwe jaar 2018 aan de slag gaan als Programma Regisseur VSV bij ROC Mondriaan voor drie dagen.

Prachtige kans om een parttime job te vinden op je eigen werk- en denkniveau. Ik ben Sylvia dankbaar voor de steeds passende link die zij legt tussen ambities van mezelf en kansen die ze vindt bij organisaties. Sylvia schakelt snel en blijft monitoren hoe het gaat. Hierdoor ben ik niet alleen onderdeel van het team van ROC Mondriaan, maar ook een beetje van MATCHT!

Inmiddels ben ik nu twee maanden werkzaam en heb ik hier in korte tijd zoveel geleerd; iets waar ik ontzettend blij mee ben. Inmiddels is duidelijk dat de vaste kracht haar werk weer kan hervatten per 1 april. Zij is ook dankbaar dat iemand haar werkzaamheden heeft voortgezet dus een mooie win-win situatie. Ik ben per 1 april 2018 weer beschikbaar voor een nieuwe uitdaging!!

 

Match mij ook!

Inschrijven